Moler

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Düsseldorf, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1786
Data e publikimit 15 Nov 2017 - 10:45
Renatec GmbH
Adresa Ellerkirchstraße 80 40229 Düsseldorf.
Emaili Renatec GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.renatec.de/
Rrjetet
Përshkrimi

Për implementimin e projekteve tona në fushën e ndërtimtarisë kërkojmë një koleg në pozitën:

Moler

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Performimi i pavarur i të gjitha detyrave dhe aktiviteteve të punës
 • Ngjyrosja e mureve, e pjesëve defektoze dhe lustrimi
 • Ofrimi i këshillave teknike për klientët tanë
Eksperiencat
 • Trajnim i përfunduat si moler
 • Përvojë paraprake në të gjitha detyrat e lartëpërmendura
 • Nivel i lartë komunikimi dhe fleksibil
 • Paraqitje pozitive dhe përvojë në shërbim ndaj klientëve
 • Mënyrë e pavarur dhe e strukturuar e performimit të punës
 • Aftësia në ngjyrosjen e dyshemesë është avantazh
 • Aftësi të bashkëpunoni me sëktorët e tjerë të organizatës sonë
 • Posedimi i patent shoferit, kategoria B

Kompania kontraktuese:

Renatec GmbH

Ellerkirchstraße 80

40229 Düsseldorf.

___

e-mail: [email protected]

 

Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 102 herë