Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Aarau, Zvicër
Data e skadimit 4 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #2309
Data e publikimit 7 Dec 2017 - 11:15
Randstad (Schweiz) AG
Adresa Leutschenbachstrasse 45 8050 Zürich
Emaili Randstad (Schweiz) AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.randstad.ch/en/jobs/s-logistics/kommissionierer_pratteln_14001187/
Rrjetet
Përshkrimi

Saldues  

Për klientët tanë me seli në Sursee kërkojmë të punësojmë një individ i kualifikuar si saldues.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Performimi i saldimit në konstruksione të ndryshme në mënyrë të pavarur
  • Leximi i skicimeve inxhinierike, dhe punimi në bazë të tyre
  • Saldimi në bazë të teknikave ËIG dhe MAG
Eksperiencat
  • Disa vite përvojë pune si saldues
  • Fleksibil dhe i pavarur
  • Njohuri bazike të gjuhës gjermane
  • Posedimi i patent shoferit


______________________

Kompania kontraktuese:

Randstad (Schweiz) AG

Igelweid 3

5001 Aarau

www.randstad.ch

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 72 herë