Vende pune për punonjës në bujqësi si: Spërkatës i produkteve bujqësore dhe operator i traktorit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1106
Data e publikimit 17 Jan 2018 - 16:03
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Gjermane DAH Service GmbH – ein Unternehmen der Deutschen Agrar Holding (DAH) kërkon punonjës në pozitat spërlatës i produkteve bujqësore dhe operator i traktorit.

Për pozitën e parë të punës kërkohet qe kandidati të ketë këtë profil vijues:

 • Të posedojë patent shoferin , kategorinë B
 • Të ketë ndonjë kualifikim në bujqësi
 • Të ketë përvojë punë në këtë fushë
 • Të jetë kompetent, me përvojë dhe të ketë njohuri në operimin e makinave
 • Të ketë njohuri në kulturat bujaqësore dhe agronomi
 • Të jetë i aftë të mbaje të dhënat
 • Të jetë i orientuar në detaje
 • Të jetë i gatshëm të punojë me vetëiniciativë
 • Të jetë i vetëmotivuar
 • Të jetë i gatshëm të punojë në ekip

Kompania DAH Service GmbH – ein Unternehmen der Deutschen Agrar Holding (DAH) ofron si shkëmbim:

 • Trajnim paraprak për kandidatin ideal
 • Pagë konkurruese me beneficione tjera që përputhen me vendin e punës

 

 

Për pozitën e dytë kërkohet që kandidatët të kenë profilin vijues:

 • Kandidati ideal duhet të ketë patentë adekuate për operimin e traktorit
 • Të ketë përvojë profesionale
 • I përpiktë në orarin e punës dhe i angazhuar
 • Aftësi të jashtëzakonshme komunikative me ekipin punues
 • Preferohet përvoja paraprake në agronomi

Na shkruani në Facebook: https://web.facebook.com/punsohu/

Kjo ofertë ka 30 aplikues dhe është shikuar 2,278 herë