Provo mundësinë për të fituar kontratë 1-3 vjeçare në gjermani?

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 28 Dec 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #798
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 17:14
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Për të pasur një individ mundësi të punësohet në Evropë, preferohet që ai/ajo të ketë ndonjë kualifikim profesional apo zanat.

Për më tepër për t’iu shtuar shanset tuaja kërkohet që të keni përvojë paraprake në profesionin/zanatin që e ushtroni.

Ne si kompani mund t’iu ofrojmë që të kërkoni dhe gjeni një vend të shpallur pune në Gjermani. Me fjalë të tjera ne ofrojmë shërbimin e procesimit të aplikacionit tuaj. Rezultatet praktike tregojnë që individët kanë më shumë gjasa për punësim kur aplikojnë përmes ndonjë agjensioni të profesionalizuar rekrutues siç është edhe Punsohu.eu SH.P.K në Prishtinë.

Kompanitë të cilët operojnë në Evropë kanë nevojë për persona që kanë kualifikim profesional dhe e njohin mirë punën. Mënyra se si procesohet aplikacioni është një pasqyrë e juaja se çfarë kandidati jeni, prandaj ju duhet të procesoni aplikacionin tuaj në mënyrën më të mirë. Këtë rol mund t’a luajmë ne për ju duke iu mbështetur në mënyrë profesionale në procesimin e aplikacionit tuaj.

Përveç kësaj ne ofrojmë edhe mbështetje profesionale në aplikimin tuaj për vizë pune dhe konsultime në lidhje me të gjitha procedurat që janë pjesë e rekrutimit tuaj për punësim në Evropë në përgjithësi, dhe në Gjermani në veçanti.

Kompantë e huaja kërkojnë njerëz profesionistë prandaj profili juaj profesional mund të jetë çelësi i suksesit tuaj, ndërsa suksesi juaj është dhe suksesi ynë!

 

Kjo ofertë ka 65 aplikues dhe është shikuar 6,151 herë