PR CARD

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni CA, Kanadë
Data e skadimit 31 Dec 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #799
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 16:53
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Karta PR është një dëshmi se ju jeni banor i ligjshëm i Kanadasë. Ju përmes kësaj karte mund të udhëtoni jashtë Kanadasë dhe të ktheheni pa kurfarë problemi.

SH.P.K Promokos iu ofron procesimin e profilit tuaj në faqen zyrtare të qeverisë kanadeze për të aplikuar për Kartën PR. Zakonisht kjo kartë lëshohet për një afat pesëvjeçar, mirëpo ka edhe raste të tjera që lëshohet për shembull: vetëm për një vit.

Posedimi i kësaj karte nuk do të thotë se ju përjetësisht do të keni statusin e qytetarit të Kanadasë. Madje ka raste që për shkak të mosrespektimit të rregullave Karta PR mund të skadojë para afatit.

Ekzistojnë forma të ndryshme të aplikimit për këtë kartë. Mirëpo ne si kompani jemi të licensuar që procesimin t’a bëjmë vetëm në faqen zyrtare të qeverisë Kanadeze duke ofruar kështu transaprencë për klientët tanë. Format e aplikimit për këtë program zakonisht që shkarkohen nga faqja zyrtarë e qeverisë Kanadeze emërtohen si IMM0008.

Paneli i aplikimit për këtë program ofron disa opsione siç janë:

 • Aplikimin për PR CARD
 • Ri-freskimin pas skadimit të afatit
 • Përmirësimin e të dhënave
 • Procesimin urgjent
 • Kontrollimin e statusit tuaj
 • Modifikimin e fotos për kartën PR
 • Kontrollimin e kohës së procesimit
 • Ndryshimin e adresës
 • Shkarkimin e dokumenteve tuaja të udhëtimit në panel
 • Kontrollimin e statusit të aplikuesit

KUSH MUND TË APLIKOJË

 • Personat që kanë shtetësinë Kanadeze
 • Personat mbi 18 vjeç
 • Personat që së paku kanë përfunduar shkollën e mesme
 • Personat që nuk kanë dosjë kriminale

 

Kjo ofertë ka 17 aplikues dhe është shikuar 1,942 herë