Ofertë pune për Saldues, Elektricist, Hidraulik, Punëtor Ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni EU, Evropë
Data e skadimit 30 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1320
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Gjermane QFM Fernmelde- und Elektromontagen GmbH me seli në Berlin ofron vende punë në pozitat Saldues, Elektricist, Hidraulik, Punëtor Ndërtimi.

 

Për pozitën e parë Saldues kërkohet që kandidati do kryerjë këto punë:

 • Saldimi dhe pozicionimi i pjesëve të ndryshme, sipas specifikimeve
 • Performimi i saldimit në bazë të specifikimeve dhe standardeve të përgjithshme salduese duke përdorur pajisjet për saldim
 • Përformimi i aktiviteteve prerëse
 • Montimi i pjesëve rezervë

Profili juaj:

 • I certifikuar si saldues
 • Përvojë paraprake në saldim apo dicka e ngjashme
 • I aftë të lexojë skicimet inxhinierike
 • Njohja bazike e gjuhës gjermane

 

 

Për pozitën e punës Electricist kërkohet që kandidati ideal të ketë këtë profil:

 • Të jeni i trajnuar apo i certifikuar si elektricist
 • Të keni përvojë punë në këtë fushë
 • Të posedoni patent shoferin, kategoria B
 • Të jeni i aftë të punoni në ekip dhe të jeni fleksibil

 

 

Për pozitën e punës Hidraulik kërkojmë që kandidati ideal të ketë këtë profil:

 • Trajnim i përfunduar si hidraulik
 • Gatishmëri për punë me ndërrime dhe zhvillim profesional
 • Aftësi të mira në fushën e furnizimit me ujë

Detyrat tuaja:

 • Mirëmbajtja dhe montimi i pajisjeve hidrosanitare
 • Montimi dhe cmontimi
 • Dokumentimi dhe raportimi i aktiviteteve punuese

 

Për pozitën e Punëtorit të ndërtimit klienti ynë kërkon që kandidati ideal të ketë këtë profil”

 • Së paku të ketë minimum 18 vjec
 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme
 • Të ketë përvojë paraprake në ndertimtari
 • Preferohet përvoja si trajtues i armaturës

Detyrat e punës:

 • Kryerja e aktiviteteve të përgjithshme ndërtimore
 • Ngarkimi dhe shkarkimi i materialit
 • Përzierja e cimentos dhe krijimi i betonit
 • Kontrollimi i komunikacionit pranë zonës së ndërtimit

 

Për më shum info vizito: https://web.facebook.com/punsohu/

Kjo ofertë ka 19 aplikues dhe është shikuar 2,737 herë