Ofertë pune për punësim në fermë në pozitat: Fermer, Oparator i traktorit, Mekanik i mjeteve bujqësore

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni EU, Evropë
Data e skadimit 30 Dec 2017 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1321
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Gjermane Farmer's Snack GmbH me seli në Hamburg ofron vende punë në pozitat Fermer, Oparator i traktorit, Mekanik i mjeteve bujqësore .

 

Për pozitën e parë Fermer kërkohet që kandidati të ketë këtë profil:

 • I certifikuar si fermer
 • Përvojë paraprake në bujqësi dhe blegtori apo dicka e ngjashme
 • Trajnimet shtesë janë avantazh për kandidatin ideal
 • Njohja bazike e gjuhës gjermane
 • Njohuri në mirëmbajtje

Detyrat e punës:

 • Mirëmbajtja e të korrave dhe të mbjellurave
 • Operimi i makinerive të fermës
 • Ekzaminimi i kafshëve shtëpiake mos identifikohet ndonjë sëmundje apo infeksion
 • Administrimi i aktiviteteve tjera

 

 

Për pozitën e punës Operator i traktorit kërkohet që kandidati ideal të ketë këtë profil:

 • Të jeni i aftë në operimin dhe në vozitjen e traktorit
 • Të keni aftësi në operimin e traktorëve agrikulturor
 • Të njihni mirë fushën e agrikulturës
 • Të keni aftësi rurale
 • Të jeni i gatshëm për zhvillim të mëtejshëm profesional

 

 

Për pozitën e punës Mekanik i automjeteve bujqësore kërkohet që kandidati ideal të ketë së paku këtë profil pune:

 • Minimum kërkohet diploma e shkollës së mesme
 • Trajnim si mekanik
 • Përvojë paraprake si mekanik i pajisjeve bujaqësore
 • Ndonjë trajnim si mekanik i pajisjeve automative është i mirëseardhur

Detyrat e punës:

 • Riparimi i traktorëve, kombajnave dhe pajisjeve tjera
 • Diagnostifikimi i defekteve
 • Njohja e sistemeve Computer Aided
 • Njohuri elektrike të motorëve

 

Për më shum info: https://web.facebook.com/punsohu/

Kjo ofertë ka 13 aplikues dhe është shikuar 798 herë