Ndryshojnë kriteret, Kanadaja kërkon 305 mijë emigrantë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni CA, Kanadë
Data e skadimit 31 Dec 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1590
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 16:28
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Që nga viti 2009 në mbarë vendin u përhap një alternativë e re, një rrugë e re, lindja e një mundësie të re: ajo e migrimit në Kanada.

Ishte ajo kohë kur pothuajse asnjë kompani nuk kishte marrë një iniciativë të tillë; askush nuk e kishte menduar ofrimin e një shërbimi të tillë. Po kjo periudhë n’a gjeti të përgatitur me një bashkëpunim të ngushtë me Shkollën Kanadezë të Kosovës. Ishin momentet kyçe kur Promokos i licensua si kompania e parë vendore e autorizuar për procesimin e kërkesave për migrim të ligjshëm në Kanada.

Sa herë përmendej Promokos qoftë në lajme, nga miqtë duke bashkëbiseduar në kafene, nga familjarët përfytyrohej një gjë Migrimi në Kanada. Ky ishte edhe imazhi i kësaj kompanie, objektivi dhe misioni i saj.

Duke qenë se procesi i migrimit në Kanada që nga viti 2009 ka pësuar ndryshime enorme ne gjithnjë kemi qenë në hap për t’i sjellur tek klientët tanë këto risi.

Për t’i kënaqur klientët tanë procesi ynë i përpunimit të kërkesave për migrim është realizuar cdoherë përmes faqes zyrtare të qeverisë kanadeze (Express Entry). Faqja e internetit, e kompanisë sonë iu ka informuar cdoherë në lidhje me poenat që duhet t’i keni për t’u kualifikuar, kushtet që duhen plotësuar, procedurat që duhen ndjekur.

Si një kompani kredibile ne iu kemi ofruar cdo klienti një konfirmim zyrtar të aplikacionit të tyre fillestar duke iu ofruar edhe qasjen personale në aplikacion. Kjo ka qenë një hap kundrejt klientëve që të kenë mundësinë të shprehin pakënaqësinë në rast të ndonjë neglizhence. Në raste të tilla klientët kanë pasur mundësi edhe të modifikojnë profilin e tyre në sistemin Express Entry (EE) deri në përpunimin final në disa raste specifike (nëse klienti në momentin e aplikimit fillestar ka qenë duke ndjekur ligjëratat në universitet dhe aktualisht ka diplomuar ka pasur mundësi që t’a modifikojë këtë të dhënë duke i shtuar poena shtesë aplikacionit të tij).

Qasja jonë ndaj klientëve ka qenë përherë bazuar në parimet bazë: në respekt, besnikëri, kredibilitet, lojalitet dhe qasje në të dhëna.

Kjo ofertë ka 51 aplikues dhe është shikuar 5,991 herë