MUNDËSI PUNËSIMI NË SUEDI

Lokacioni Prishtinë, Lagjia Kalabria, te stacioni i Autousave afer Bankes Ekonomike, Kosovë
Data e skadimit 31 Dec 2017 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #803
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 12:34
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

MUNDËSI PUNËSIMI NË SUEDI

Procesi i punësimit mund të jetë proces i lodhshëm dhe shpeshherë mund të jeni të raskapitur nga rutina e aplikimit. Mirëpo procesi i aplikimit për punë jashtë vendit mund të jetë edhe më i ndërlikuar se ç’mund të imagjinoni. Mirëpo ju jeni më fat sepse ekzistojne agjensione të cilat mund t’a procesojnë aplikacionin tuaj saktë dhe në mënyrë efikase. Pse kjo është në dobinë tuaj? Sepse agjensionet e tilla janë të specializuara dhe i njohin mirë procedurat e aplikimit.

Ne si kompani mund t’iu ofrojmë lehtësira në procesin e aplikimit të punës në vendet skandinave veçanërisht në Suedi. Krahas kësaj ne mund t’iu ofrojmë edhe kontratë pune në ndonjërën prej kompanive të cilat kanë ndonjë vend të shpallur pune në ndonjërën prej agjensioneve rekrutuese në këtë vend. Kohëzgjatja e këtyre kontratave të punës është 1-3 vjeçare.

Ju gjithashtu mund të jeni një klient i veçantë që keni një ofertë pune në Suedi, mirëpo për shkak të procedurave të komplikuara në ambasadë nuk jeni i sigurtë se do të mund t’a përfundoni me sukses aplikacionin. Në këtë rast ne iu ofrojmë kompletimin e dokumentacionit dhe iu ofrojmë mbështetje profesionale gjatë tërë procedurës së aplikimit për vizë, qoftë ajo turistike, bashkim familjar apo vizë pune.

Ne jemi të përkushtuar në efikasitet, përpikmëri, dhe shërbim ndaj jush. Suksesi juaj është suksesi ynë!

Ju inkurajojmë që të na kontaktoni nesër nga  ora:10:00-19:00, ose na vizitoni direkt në zyrët tona qëndrore në Prishtinë, Lagjia Kalabria, te stacioni i Autousave afer Bankes Ekonomike.

Kontakti :

049 144 888

049 714 888

049 705 888

049 714 999

049 714 999

049 745 999

 

Adresa : https://www.youtube.com/watch?v=VMb3RIGsh40

Kjo ofertë ka 18 aplikues dhe është shikuar 1971 herë