GREEN CARD

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Lagjia Kalabria, te stacioni i Autousave afer Bankes Ekonomike, SHBA
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #795
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

GREEN CARD

Green Card i referohet një procesi imigrimi për t’u bërë banor i ligjshëm i SHBA. Green Card nënkupton se mbajtësit të saj i është ofruar statusi i banorit të përhershëm dhe e drejta për të punuar në SHBA.

Hapat për të qenë mbajtës i Green Card varet nga ajo se për cilën kategori të Green Card aplikoni apo nëse jetoni brenda apo jashtë SHBA.

Kategoritë kryesore janë:

 • Green Card përmes familjes
 • Green Card përmes vendit të punës
 • Green Card përmes statusit të refugjatit apo azilkërkuesit
 • Forma të tjera për fitimin e Green Card.

KUSHTET PËR APLIKIM

Për secilën kategoria të Green Card ekzistojnë tërësi kushtesh specifike mirëpo çdo kandidat duhet së pari të jetë i fokusuar në kushtet e përgjithshme për të aplikuar për Green Card.

Kushtet e përgjithshme janë:

 • Të jeni së paku 18 vjeç
 • Të keni të mbaruar së paku shkollën e mesme
 • Të mos keni dosje penale
 • Të mos keni shtetësi të vendeve të zhvilluara

PROCESI

Personat që aplikojnë për Green Card kalojnë përmes një procesi mjaft specifik kualifikimi. Ky process përbëhet nga këto hapa:

 • Së pari vendoset se a i plotësoni kushtet e përgjithshme për këtë program
 • Se dyti merret vendim lidhur me atë se çfarë statusi do iu jepe në bazë të profilit tuaj
 • Së treti procesohet dosja juaj në konsulatën e SHBA në vendin tuaj
 • Së katërti ju do të plotësoni një formular në konsulatë lidhur me të dhënat tuaja
 • Së pesti juve iu jepet viza për udhëtim dhe qëndrim në SHBA
 • Së gjashti verifikohet validiteti i dokumenteve tuaja të udhëtimit
 • Së shtati verifikohet statusi juaj se a jeni në gjendje të punoni
 • Së teti iu bëhet një ekzaminim medicinal për t’u verifikuar gjendja juaj shëndetësore
 • Së nënti ju jeni në SHBA

 

Ju inkurajojmë që të na kontaktoni nesër nga  ora:10:00-19:00, ose na vizitoni direkt në zyrët tona qëndrore në Prishtinë, Lagjia Kalabria, te stacioni i Autousave afer Bankes Ekonomike.

 

MOB:

KONTAKTO:

 

Shqiperi: + 355 697311433- Viber

Maqedoni: +389 776 46823 - Viber

Kosovë:

 +386 49 13 13 33 - Viber

        +386 49 144 888

        +386 49 705 888

        +386 49 714 888

 

https://www.facebook.com/punsohu/

Kjo ofertë ka 37 aplikues dhe është shikuar 3,193 herë