Provo mundësinë për të fituar kontratë 1-3 vjeçare në Gjermani

Lokacioni Prishtinë, Lagja Kalabria, Hymja I, Kati I, nr.13, Kosovë
Data e skadimit 31 Dec 2017 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administrat
ID e punës #45
Promokos sh.p.k
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabria, Hymja I, Kati I, nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Për të pasur një individ mundësi të punësohet në Evropë, preferohet që ai/ajo të ketë ndonjë kualifikim profesional apo zanat. Për më tepër për t’iu shtuar shanset tuaja kërkohet që të keni përvojë paraprake në profesionin/zanatin që e ushtroni.

Ne si kompani mund t’iu ofrojmë që të kërkoni dhe gjeni një vend të shpallur pune në Gjermani. Me fjalë të tjera ne ofrojmë shërbimin e procesimit të aplikacionit tuaj. Rezultatet praktike tregojnë që individët kanë më shumë gjasa për punësim kur aplikojnë përmes ndonjë agjensioni të profesionalizuar rekrutues siç është edhe Punsohu.eu SH.P.K në Prishtinë.

Kompanitë të cilët operojnë në Evropë kanë nevojë për persona që kanë kualifikim profesional dhe e njohin mirë punën. Mënyra se si procesohet aplikacioni është një pasqyrë e juaja se çfarë kandidati jeni, prandaj ju duhet të procesoni aplikacionin tuaj në mënyrën më të mirë. Këtë rol mund t’a luajmë ne për ju duke iu mbështetur në mënyrë profesionale në procesimin e aplikacionit tuaj. Përveç kësaj ne ofrojmë edhe mbështetje profesionale në aplikimin tuaj për vizë pune dhe konsultime në lidhje me të gjitha procedurat që janë pjesë e rekrutimit tuaj për punësim në Evropë në përgjithësi, dhe në Gjermani në veçanti.

 

Kompanitë e huaja kërkojnë njerëz profesionistë, prandaj profili juaj profesional mund të jetë çelësi i suksesit tuaj, ndërsa suksesi juaj është dhe suksesi ynë!

 

Orari i punës:

E Hënë- E Premte

10:00- 19:00

 

Kontakti:

049 720 999

049 714 999

049 714 888

049 745 888

049 745 999

049 762 666

049 705 888

049 144 888

Kjo ofertë ka 21 aplikues dhe është shikuar 2782 herë

#Marketing