Promokos - 850 Mijë vende pune në Gjermani . Si mund të përfitoni?

Lokacioni Prishtinë, Lagja Kalabria, Hymja I, Kati I, nr.13, Kosovë
Data e skadimit 31 Dec 2017 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administrat
ID e punës #42
Promokos sh.p.k
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabria, Hymja I, Kati I, nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

SH.P.K Promokos tashmë me përvojë disavjeçare në tregun e punësimit ofron efikasitet sa i përket procesimit të dokumentacionit për punësim jashtë vendit. Mbase pyesni veten si mund t’iu ndihmojmë ne? Pasi që ju aplikoni, ne menjëherë fokusohemi në gjetjen e vendit të lirë të punës për ju. Dokumentacioni juaj dërgohet në portalin e punës së bashku me CV tuaj në pritje të përgjigjes nga ana e kompanisë. Pas dorëzimit të aplikacionit fillestar brenda tre muajsh lëshohet kontrata e punës nga ana e kompanisë. Çka jemi duke iu ofruar ne juve në këtë rast? Ne bëjmë procesimin e aplikacionit tuaj në mënyrë të saktë dhe efikase duke iu ofruar lehtësi procedurale. Pas pranimit të kontratës nga ana e kompanisë ne iu ofrojmë edhe përgatitjen e dokumentacionit për lejen e punës. Me këto lehtësira procedurale ju mund të përfitoni nga ne duke i shpëtuar burokracisë, duke shpenzuar kohë në përgatitjen e dokumenteve, si dhe evitoni gabimet (duke marrë parasysh se nëse aplikacioni juaj nuk është i kompletuar procedura mund të ri-filloj nga fillimi). Ne iu ofrojmë këtë shërbim me një kosto mjaft të ulët. Në saje të shërbimit tonë mund të fitoni kontratë pune 1-3 vjeçare në Gjermani.

Orari i punës:

E Hënë- E Prmete

10:00- 19:00

Kontakti: 049 720 999 049 714 999 049 745 999 049 706 600

Kjo ofertë ka 14 aplikues dhe është shikuar 1470 herë

#Marketing