Call Center Dhe Administrate

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administrat
ID e punës #992
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
PRINVEST-K International L.L.C.
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja http://prinvest-int.eu/
Rrjetet
Përshkrimi

Detyrat janë:
• Kryerja Shërbimeve Administrative për klient në Gjermani, Austri, Zvicër dhe gjetiu, siç janë (përgaditja e faturave , ofertave, projekteve, biznes plane, përgatitje të emailave në Emër të klientit, menaxhimi i terminëve të klientit, kontabilitetit etj.)

• Zhvillimi i telefonatave me klient dhe klient të tyre, në emër të kompanisë sonë, ose në emër të klientëve tonë.
• Hulumtimi i tregut ndërkombëtar për eksportin e mallrave të prodhuara në Kosovë.
• Përgatitja e ofertave, prezantim të produkteve, katalogëve etj.
• Mbajtja e kontabilitetit për klient tonë në vende Gjermano folës dhe gjetiu.
• dhe detyra tjera Administrative dhe telefonike.

Kushtet që duhet të plotësoni për aplikim!

• Të keni moshën madhore (mbi 18 vjet).
• Njohja e gjuhës Gjermane është e domosdoshme, niveli sa më i lart i gjuhës Gjermane ju ndihmon që të keni më shumë sukses në punë.
• Përvoja e punës në Call Center është përparësi që të pranoheni me lehtë në punë.
• Për pozitën në Administratë preferohen Ekonomistët, Administrim Biznesi, Banka Financa, Menaxhment ose të diplomuar në profesione të ngjajshme.
Nëse i plotësoni këto kushte dhe e ndjeni vetën të gatshëm që të bëheni pjesë e stafit tonë atëherë mund të aplikoni te ne për punë.

Çka ju ofrojmë ne:
• Rrogë fikse
• Ambient të mirë të punës, trajnim dhe staf serioz që ju mbështet
• Kontratë e rregullt pune pagesa përmes bankës

Nëse plotësoni kushtet e nevojshme dhe shprehni interesim që të bëheni pjesë e stafit tonë atëherë mos hezitoni të aplikoni përmes emailit përkatës: [email protected]