Kamarier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Schweiz, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1508
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
PermServ AG
Adresa Schulhausstrasse 12 8002 Zürich, Schweiz
Emaili PermServ AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.permserv.ch/de/permservinfo#l-contact
Rrjetet
Përshkrimi

Kamarier / Zürich/ Zvicër

 

Për ekipin tonë në qytetin Zurich kërkojmë për një individ që është i orientuar në shërbime për të punuar si kamarier.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Aktivitete shërbyese
 • Shërbimi me tabak
 • Shërbimi i produkteve
 • Kujdesi ndaj konsumatorëve
Eksperiencat
 • Përvojë paraprake në këtë vend pune
 • Përvojë në shërbimin me tabak
 • Përvojë të përgjithshme në punën në restorant
 • Posedimi i patent shoferit

Ne ofrojmë:

 • Mundësi për të fituar përvojë
 • Kolegë profesional
 • Avantazhe të tjera
 • Paga sipas marrëveshjes

 

KONTAKTI”

 PermServ AG

Schulhausstrasse 12

8002 Zürich, Schweiz

e-mail: [email protected]

 

Web: www.punsohu.eu

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 78 herë