Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 28 Oct 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizem
ID e punës #3626
Data e publikimit 8 Sep 2018 - 07:00
Parker Hannifin Manufacturing Germany GmbH & Co. KG
Adresa An der Tuchbleiche 4, 68623 Lampertheim, Deutschland
Emaili Parker Hannifin Manufacturing Germany GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

 

  • Operimi dhe monitorimi
  • Përzgjedhja e mjeteve të nevojshme dhe pajisjeve matëse si dhe kontrollimi i pavarur I pjesëve të montuara
  • Aktivitetet e mirëmbajtjes së makinave
  • Leximi i vizatimeve teknike
Eksperiencat
  • Trajnim të përfunduar të montimit,të komponentëve hidraulikë ose te mekanikes
  • Ndërgjegjësimi për sigurinë në punë ose punën e sigurt
  • Vetëdija cilësore, pavarësia, besueshmëria dhe fryma e ekipit
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 1,419 herë

#Marketing