Montues i kuzhinës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Salisburry, Britani e Madhe
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1080
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
OPTIONS RESOURCING
Adresa Wroxton Business Centre, Bragborough Farm, Welton Road, Braunston, Daventry, NN11 7JG
Emaili OPTIONS RESOURCING Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.optionsresourcing.com
Rrjetet
Përshkrimi
  • Kompania lider në montimet shtëpiake kërkon që të punësojë një zdrukthëtar të kualifikuar për të performuar aktivitete montuese në zonën e Salisburry dhe më gjërë.
  • Kjo është një punë përhershëm
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Gjithashtu kërkohet që të keni përvojë në montimin e kuzhinave
  • Kërkohet që të jeni në gjendje të montoni disa lloje kuzhinash
Eksperiencat
  • Ju duhet të jeni të kualifikuar me punë zdrukthëtarie dhe të jeni me përvojë paraprake pune
  • Kërkohet që të keni veglat tuaja, të siguroni transportin tuaj dhe të jeni të gatshëm të merrni iniciativë për zhvillim profesional

   

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 111 herë