Kamarier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Luzern, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1510
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Old swiss house
Adresa Calle Marina Nacional, 26. Fuengirola. 29640. Málaga
Emaili Old swiss house Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://oldswisshouse.com/
Rrjetet
Përshkrimi

Dëshironi të punoni në një restaorant të famshëm, në qendër të qytetit dhe të ofroni shërbime të jashtëzakonshme? Atëherë aplikoni tek ne!

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Ne po kërkojmë për të punësuar një person në restaorant si kamarier. Kjo pozitë kërkon ofrimin e shërbimeve në restorant dhe në vende publike. Gjithashtu do merreni dhe me dokumentimin e aktiviteteve tuaja.

Eksperiencat

Ju duhet të ofroni shërbime të jashtëzakonshme, të keni aftësi komunikuese me njerëz, dhe kryerjen e detyrave të tjera të përgjithshme të punës.

Ne po kërkojmë një punonjës i cili mund të implementojë vlerat tona në shërbim, integritet dhe pozitivizëm.

Është e domosdoshme që ju të njihni gjuhën Gjermane ose Frenge.

Kontakti:

Löwenpl. 4, 6004 Luzern,

Switzerland

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 88 herë