Ndihmës në Kuzhinë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Munich, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Motivues Përgjegjshmëri Punë ekipore
Kategoria Ushqim
ID e punës #398
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Munich Marriott Hotel
Adresa Berliner Strasse 93 80805 Munich Germany
Emaili Munich Marriott Hotel Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgadija e ushqimit për evente
  • Të organizoni punën mirë që të arritni të sherbeni në kohë
  • Mbajtja e higjienes
Eksperiencat
  • Të jeni i besueshëm
  • Të jeni i përgjegjshëm
  • Të jeni i aftë për punë në grup si dhe
  • Motivues
Kjo ofertë ka 12 aplikues dhe është shikuar 401 herë