Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Forde, Norvegji
Data e skadimit 24 Mar 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #2996
Data e publikimit 14 Feb 2018 - 13:30
MultiVolt
Adresa Norvegji
Emaili MultiVolt Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkohet elektricist në rajonin e Forde.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Detyrat kryesore të punës përfshijnë:

  • Instalimet e ndryshme elektrike të bazuara në kërkësat e konsumatorëve dhe kicimeve apo dokumentimeve.
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 431 herë