Zdrukthtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Brütten, Zvicër
Data e skadimit 4 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #2308
Data e publikimit 7 Dec 2017 - 10:33
Meili Schreinerei AG
Adresa Unterdorfstrasse 10 8311 Brütten
Emaili Meili Schreinerei AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.meili-schreinerei.ch
Rrjetet
Përshkrimi

Për forcimin e ekipit tonë kërkojmë të kontraktojmë një zdukthëtar duke filluar nga viti 2018 apo sipas marrëveshjes një:

Zdrukthtar

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Performimi i detyrave montuese;

 • Montimin e kuzhinave dhe
 • Montimin e dritareve
Eksperiencat
 • Duhet të jeni i trajnuar si zdrukthëtar apo ndonjë degë tjetër e ngjashme në fushën e përpunimit të drurit
 • Duhet të keni përvojë paraprake pune në këtë fushë
 • Duhet të keni interes në shërbim ndaj klientëve
 • Duhet të jeni i gatshëm të punoni në ekip dhe të jeni fleksibil
 • Duhet të jeni i orientuar në cilësi dhe të performoni punë të pavarur

Ne ofrojmë:

 • Detyra interesante dhe sfiduese pune
 • Një ekip dinamik, të motivuar dhe sfidues
 • Detyra pune me përgjegjësi
 • Infrastrukture të mirë
 • Kulturë organizative

  _______________________

Kompania kontraktuese:

Meili Schreinerei AG

Unterdorfstrasse 10

8311 Brütten

[email protected]

http://www.meili-schreinerei.ch

Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 60 herë