Kuzhinier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Lipjan, Kosovë
Data e skadimit 12 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkim i paisjeve Kryerja e shum puneve ne te njejten kohe Organizativ
Kategoria Restaurant
ID e punës #2799
Data e publikimit 5 Jan 2018 - 15:11
Kompania Paradiso
Adresa Konjuh /Lipjan
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë një kuzhinier/e në lokacionin Lipjan.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

- Punë me orar të caktuar, prej të Hënës deri të Shtunën, 08:00 – 17:00.
- Kuzhinieri/e ka rolin e përgaditjes së ushqimit, organizimin e kuzhinës, duke përfshirë dhe mirëmbajtjen e kuzhinës/sallës.
- Pregaditja e ushqimit të realizohet me kohë, sipas orarit të paraparë.

Eksperiencat

- Kandidatët potencial duhet të kenë njohuri për pregaditjen e ushqimit.

- Krijimin e meny-së

- Punë ekipore

- I motivuar