Metalpunues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbime profesionale
ID e punës #392
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Kolless GmbH
Adresa Leerkämpe 11, 28259 Bremen, Germany
Emaili Kolless GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ju ofrojmë :

  • Një kontratë e papërcaktuar e punësimit
  • Veprimtari të ndryshme, pa seri të mëdha
  • 40 orë pune në javë
  • Granti i punëdhënësit Metallrente
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Të saktë dhe të ndërgjegjshem që punojnë sipas vizatimeve
  • Operoni dhe vendosni frenën e shtypit
  • Përcaktoni përpunimin në mënyrë të pavarur
  • Inspektimi cilësor i pjesëve.
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 215 herë