Gipser

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frauenfeld, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1778
Data e publikimit 14 Nov 2017 - 13:00
KMU Personal AG
Adresa Zürcherstrasse 120 8501 Frauenfeld
Emaili KMU Personal AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://kmupersonal.ch/
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë kërkojmë një individ të kualifikuar për punësim të menjëhershëm si:

Gipser

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Performimi i detyrave të përgjithshme të gipsimit
  • Menaxhimi i pavarur i këtyre aktiviteteve të punës
  • Leximi i skicimeve inxhinierike dhe montimi i pllakave të gipsit në bazë të tyre
Eksperiencat
  • Disa vite përvojë pune si gipser
  • Duhet të keni aftësi të shërbeni në sektorin e ndërtimtarisë
  • Të jeni i orientuar në cilësi
  • Të ndjeni kënaqësi në zhvillimin e pavarur të detyrave të punës
  • Të keni aftësi në mjeshtëri
  • Të jeni i pavarur në punë
  • Të posedoni patent shoferin, kategorinë B

KMU Personal AG

Zürcherstrasse 120

8501 Frauenfeld

_____

e-mail: [email protected]

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 79 herë