Ndihmës në Kuzhinë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Düsseldorf, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Punë ekipore
Kategoria Ushqim
ID e punës #397
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Key GmbH & Co. KG - Personnel Department
Adresa Bolkerstrasse 41-47, 40213 Düsseldorf, Germany
Emaili Key GmbH & Co. KG - Personnel Department Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.zumschluessel.de
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Të kryeni punën me lehtësi
 • Të ndihmoni kuzhinierin
 • Të merreni me pastrim të eneve
 • Përgaditja e ushqime-ve të lehta
 • Mbajtja e higjienes
Eksperiencat
 • Përvoj pune e dëshirueshme
 • Në paraqitje të mirë
 • Fleksibil - i aftë për tu përshtatur në situatua të ndryshme
 • I besueshem
 • I aftë për punë në grup
 • Angazhim i lartë
Kjo ofertë ka 10 aplikues dhe është shikuar 321 herë