Agjent te shitjes

Lokacioni Pejë, Kosovë
Data e skadimit 26 Sep 2017 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1079
JONAL SHPK
Adresa Pejë
Emaili JONAL SHPK Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania  JONAL SHPK  me seli në  Pejë  kërkon Agjent te  shitjes

Përparësi kanë kandidatet me përvojë pune

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: [email protected]

Si dhe mund të kontaktojnë në numrin e telefonit: +386 (0) 49 443 609.

Kërkesat

 

Eksperiencat

 

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 67 herë

#Marketing