Recepcionist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Schweiz, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1506
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Joker Personal AG
Adresa Zentralstrasse 32, 2502 Biel, Switzerland
Emaili Joker Personal AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.jokerpersonal.ch
Rrjetet
Përshkrimi

Ne jemi në kërkim te një receptionist/e me kohë të plotë për klientët tanë në vende të ndryshme ne Zvicres!

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Ju pergjigjeni të gjitha kërkesave te brendshme (thirrje,informim etj.) n’menyrë profesionale si dhe të keni një qasje shumë të mirë për të gjithë vizitorë-t

Eksperiencat

Njohuri te mira ne MS (Outlook, Excel, Word)

Diplomë te shkollës se mesme

Njohuri te mira te gjuhes Gjermane ose Frenge

Te jetë i  afertë dhe miqësor me klientet

 

Kontakti;

Joker Personal AG

Bälliz 62

3600 Thun, Schweiz

e-mail: [email protected]

Web: www.pusnohu.eu

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 66 herë