Depoist, Ngarkim shkarkim, Agjent shitjeje, Pastrues i xhamave, Shofer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni //, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #806
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Johnson & Johnson
Adresa Gjermani
Emaili Johnson & Johnson Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

 

Kompania prestigjioze për përkujdesje shëndetësore Johnson & Johnson kërkon të punësojë rreth 30 punonjës në pozitat vijuese:

Depoist

Ngarkim shkarkim

Agjent shitjeje

Pastrues i xhamave

Shofer

 

Vendi i punës bazohet në qytetin Quedlingburg të Gjermanisë

 

  1. Depoist

Profili i kandidatëve për këtë vend pune duhet të jetë si në vijim:

Së paku dy vite përvojë pune si depoist, mirëmbajtës i materialit

Kombinim i fleksibilitetit, edukimit dhe trajnimeve në këtë fushë

Të jetë fizikisht i qëndrueshëm për aktivitetet e punës

Njohuri në procedurat e kontrollit dhe mirëmbajtjes

 

  1. Ngarkim shkarkim

 

Për pozitën e punës ngarkim dhe shkarkim kërkojmë që kandidati ynë ti ketë këto karakteristika:

Patent shoferin, kategoria B. Preferojmë kategorinë C

Së paku shkollën e mesme të përfunduar

I gatshëm të fillojë punën disa javë pas pranimit të ofertës

Aftësi të përmbushë karakteristikat fizike të punës

 

  • Agjent i shitjes

 

Për këtë vend pune kërkojmë që kandidatët të kenë profil si më poshtë:

 

Së paku të kenë të kryer shkollën e mesme

Të kenë përvojë paraprake punë

Të jenë të pavarur në punë

Të kenë aftësi ndërpersonale

Të jenë bindës

Të kenë aftësi në zgjidhjen e problemeve

 

  1. Pastrues i xhamave

Si pastrues i xhamave ju duhet të keni këto kualifikime:

Njohuri bazike në pastrimin e xhamave. Vetëdije mbi sigurinë nga elektriciteti

Do të ishte përparësi përvoja paraprake në këtë fushë

Aftësitë komunikuese dhe komunikimi me publikun është një cilësi që ne e vlerësojmë

Në bazë të natyrës së punës pastruesi i xhamave duhet të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm

Të gjithë aplikantët duhet të kenë parasysh së ky vend pune kërkon qëndrueshmëri fizike

 

  1. Shofer

Shoferët tanë duhet të përmbushin këto kritere që të konsiderohen si kandidatë potencial për këtë vend pune:

Duhet të jeni së paku 21 vjec dhe të posedoni patent shoferin

Duhet të jeni i gatshëm të aplikoni për vizë nëse e fitoni vendin e punës

Duhet të keni përvojë të dokumentuar pune

Të jeni në gjendje t’i plotësoni rregullat Federale për vozitje në publik

Të keni gatishmëri t’i nënshtroheni testit të drogës dhe alkoolit

 

Të interesuar për ndonjërën prej këtyre vendeve të punës?! Atëherë mos hezitoni të dërgoni CV tuaj profesionale së bashku me dokumentet tjera mbështetësë tek ne!

CV mund ta dërgoni në kompaninë ndërmjetuese PUNSOHU EU SH.P.K në këtë adresë [email protected]

 

 

 

Kontakti

Emaili:    [email protected]

Telefoni: 049 144 888

             049 705 888

            049 714 888

          049 714 999

         049 745 999

 

Adresa:   Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13

Kjo ofertë ka 35 aplikues dhe është shikuar 1,709 herë