Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Oftringen, Zvicër
Data e skadimit 4 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #2306
Data e publikimit 7 Dec 2017 - 10:29
Jobba EU
Adresa Nordstrasse 7 CH-4665 Oftringen Schweiz
Emaili Jobba EU Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.jobba.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Për forcimin e ekipit tonë inxhinierik kërkojmë që të punësojmë me kohë të pacaktuar pune një individ në pozitën:

Hidraulik  

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Montimi dhe mirëmbajtja e gypave të ujit të diametrit 0.5 mm
  • Performimi i detyrave tjera nga fusha e hidraulikës
  • Montimi i produkteve tona tek nën kontraktuesit dhe klientët privat
Eksperiencat

Gjatë aplikimit tuaj kërkojmë që të na dorëzoni:

 

  • Biografinë tuaj (CV)
  • Një letër motivuese
  • Certifikatën mbi trajnimin e përfunduar
  • Dëshmi mbi përvojën e punës

  ______________________

Kompania kontraktuese:

Jobba EU

Nordstrasse 7

CH-4665 Oftringen

Schweiz

www.jobba.eu

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 85 herë