Punëtor ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Gubelstrasse, Zvicër
Data e skadimit 4 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #2313
Data e publikimit 7 Dec 2017 - 12:45
Job 3000 AG
Adresa Gubelstrasse 28 8050 Zürich
Emaili Job 3000 AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.job-3000.ch
Rrjetet
Përshkrimi

Për forcimin e ekipit tonë inxhinierik kërkojmë që të punësojmë një individ të kualifikuar në pozitën:

Punëtor ndërtimi

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Ofrimi i shërbimeve ndihmëse në nën – sektorë të ndryshëm
 • Vendosja e mureve
 • Betonimi
 • Performimi i aktiviteteve tjera që përputhen me natyrën e pozitës suaj të punës
Eksperiencat
 • Duhet të keni disa vite përvojë pune në sektorin e ndërtimtarisë
 • Duhet të jeni në gjendje të mirë fizike
 • Duhet të jeni i zellshëm në punë
 • Duhet të jeni i aftë dhe i gatshëm të punoni në ekip

  ______________

Ne iu ofrojmë:

 • Pagë konkurruese
 • Mundësi për zhvillim profesional
 • Mjedis miqësor pune

___________________

Kompania kontraktuese:

Job 3000 AG

Gubelstrasse 28

8050 Zürich

http://www.job-3000.ch

Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 237 herë