Zjarrfikës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hürth, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Përgjegjshmëri
Kategoria Tjera
ID e punës #401
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
InfraServ GmbH & Co. Knapsack KG
Adresa Hürth, Deutschland
Emaili InfraServ GmbH & Co. Knapsack KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ju do jani përgjegjës për luftimin e zjarreve ose dëmtimeve të tjera në parkun kimik të Knapsack
  • Për ta bërë këtë ju do të merrni  përsipër shërbimin e shpëtimit në raste urgjence
  • Ju do jani gjithashtu përgjegjës për mbrojtjen si dhe parandalim të zjarrit (për shembull duke trajnuar punonjësit ose duke i këshilluar konsumatorët për këtë temë)
Eksperiencat
  • Trajnimi teknik profesional dhe një kurs i përfunduar B1-NRW ose trajnime alternative për zjarrfikësit IHK

 

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 214 herë