Murator

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hürth, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #396
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
InfraServ GmbH & Co. Knapsack KG
Adresa Hürth, Deutschland
Emaili InfraServ GmbH & Co. Knapsack KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

 

Vendi punës:  Hürth

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Si pjestar i grupit tonë të ndertimit do të punoni në ndertim të ndertesave të reja si dhe do të merreni me riparimin e tyre,
  • Ngritja e punimeve të betonit të armuar (p.sh. pllaka dyshemeje, fondacione etj.) është gjithashtu pjesë e punës tuaj.
Eksperiencat
  • Trajnim professional të përfunduar si murator ose ndërtues betoni i përforcuar
  • Të paktën pesë vjet përvojë pune
  • Patent shofer kategoria B
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 337 herë