Banakier dhe Kamarier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 15 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Restaurant
ID e punës #2578
Data e publikimit 19 Dec 2017 - 12:30
Imperial Casino
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ofrohet vend pune ne pozicionin Banakier + Kamarier (f dhe m) ne Imperial Casino.

Eksperiencat

- Kete eksperience pune ne kete pozicion.
- I/e motivuar te punoje ne Grup
- i/e gatshem te punoje duke bere te dyja poziconet bashke.
- Kushtet e punes te kenaqshme + siguracione.