Elektricist në sektorin e prodhimit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bad Waldsee, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1784
Data e publikimit 14 Nov 2017 - 17:00
Hymer GmbH & Co. KG
Adresa Holzstrasse 19 88339 Bad Waldsee
Emaili Hymer GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.hymer.com/en/
Rrjetet
Përshkrimi

Elektricist në sektorin e prodhimit

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Instalimi i pavarur tek nënkontraktuesit tanë, vecanërisht i pajisjeve elektronike
  • Montimi i pajisjeve me elemente elektronike (si alarme, klima, etj)
  • Kontrollimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve elektrike
  • Montimi i kabllove dhe pajisjeve tjera shtesë
Eksperiencat
  • Kualifikim i suksesshëm si elektricist
  • Disa vite përvojë pune në industrinë elektronike
  • Nivel të lartë fleksibiliteti, i aftë të punoni në ekip, dhe i pavarur

I interesuar? Atëherë ne mezi presim të pranojmë aplikacionin tuaj dhe të verifikojmë cilësitë tuaja personal dhe profesionale!

 

Kompania kontraktuese:

Hymer GmbH & Co. KG

Holzstrasse 19

88339 Bad Waldsee

 

 

______

e-mail:[email protected]

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 65 herë