Shërbyes në restaurant

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Wengen, Zvicër
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1504
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Hotel Victoria-Lauberhorn
Adresa Lauberhorn CH-3823 Wengen Switzerland
Emaili Hotel Victoria-Lauberhorn Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.hotel-victoria-lauberhorn.ch/?gclid=CIXNosy17dYCFcirGAodWS8AIQ
Rrjetet
Përshkrimi

Shërbyes në restaurant

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Punonjësit duhet të jenë fleksibil dhe të kenë qëndrim pozitiv

Puna është e organizuar në ndërrime

Punonjësit duhet të kenë njohuri të rrjedhshme të gjuhës Gjermane

Ne ofrojmë asistim për vendosje. Niveli i pagës është i negociueshëm

Ju lutem aplikoni duke e plotësuar formualarin në këtë link : http://www.punsohu.eu/sq

Kontakti:

Hotel Victoria-Lauberhorn

CH-3823 Wengen

Switzerland

E-mail: [email protected]

 

Web: www.punsohu.eu

Eksperiencat

Përvojë disa vjeçare në kuzhinë

Përvoja juaj e mëparshme duhet të lidhet me vendin e punës për të cilin aplikoni, në bërjen e picave, pjekjen e mishit në grill, dhe larjen e enëve

Ky është një vend pune me kohë të plotë

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 90 herë