Home Barista Shop shpall këto vende pune për punësim sezonal në Zvicër

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Aarau, Zvicër
Data e skadimit 26 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kryerja e shum puneve ne te njejten kohe Organizativ
Kategoria Restaurant
ID e punës #2690
Data e publikimit 28 Dec 2017 - 12:16
Home Barista Shop
Adresa Bahnhofpl. 1, 5000 Aarau, Zvicër
Emaili Home Barista Shop Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Home Barista Shop shpall këto vende pune për punësim sezonal në Zvicër:

 Kamarier/e (15) m/f, Kuzhinierë/e (6) m/f, Banakierë/e (8) m/f dhe Pastruese (3) m/f

 

Të interesuar për ndonjërën prej këtyre vendeve të punës?! Atëherë mos hezitoni të dërgoni CV tuaj profesionale së bashku me dokumentet tjera mbështetësë tek ne!

CV mund ta dërgoni në e-mail:[email protected]

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kamarier

Detyrat e punës për pozitën Kamarier janë si vijon:

 • Përshëndetja e klientëve, prezentimi i mënyve dhe prezentimi i specialiteteve ditore
 • Përgjigja e pyetjeve sa i përket vakteve të prezantuara në meny
 • Marrja e porosive nga klientët
 • Përgatitja e pijeve, smothive dhe produkteve tjera
 • Dorëzimi i enëve të palara në kuzhinë
 • Përgatitja e çeqeve për pagesë për klientët
 • Mbajtja e pastër e zonës së shërbimit

Kuzhinier

Detyrat e punës për këtë pozitë janë:

 • Përgatitja e listës për gjithë përbërësit e nevojshem për përgatitjen e ushqimit dhe vakteve
 • Përgatitja e pjesëve si prerja, zierja, gatimi etj
 • Përgatitja e ushqimit në pajisje të ndryshme
 • Kontrollimi i ushqimit gjatë përgatitjes
 • Siguroni prezantim të shkëlqyer të vakteve
 • Kontrolloni cilësinë e materialit për gatim

Banakier

Si banakier detyrat tuaja të punës tek McDonald's Deutschland LLC janë:

 • Përgatitja e pijeve sipas porosive të klientëve
 • Ndërveprimi me klientët
 • Vlerësimi dhe plotësimi i nevojave të klientëve
 • Planifikimi dhe prezantimi i menyve
 • Qëndrimi i fokusuar ndaj klientëve
 • Zbatimi i të gjitha dispozitave të shërbimit

Pastruese

Për këtë pozitë kandidatët do zhvillojnë aktivitetet vijuese:

 • Pastrimi dhe mirëmbajtja e zonave të specifikuara më kontratë
 • Inspektimi dhe dokumentimi i aktiviteteve mirëmbajtëse
 • Kryerja e pastrimeve të rënda dhe pjesëmarrja në projekte specifike pastruese
 • Njoftimi i departamenti për nevojën e riparimeve dhe parregullsi
 • Kryerja e riparimeve minore sipas njohurive tuaja
 • Mirëmbajtja e magazinave
 • Bashkëpunimi me pjesën tjetër të stafit
 • Zbatimi i dispozitave mbi pastërtinë

     

Eksperiencat

Profili i kandidatëve për pozitën Kamarier duhet të vijon kështu:

 • Nuk kërkohet ndonjë edukim formal
 • Njohja e gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar nuk është e domosdoshme, ndërsa njohja e gjuhës angleze është avantazh
 • Aftësi komunikuese
 • Të orientuar në shërbim ndaj klientëve
 • I orientuar në detaje

Profili i kandidatëve për pozitën Kuzhinier duhet të vijon kështu:

 • Përvojë e dëshmuar si kuzhinier
 • Njohja e gjuhës gjermane
 • Njohja e disa procedurave të gatimit
 • Aftësi të zbatoni rreguloret e gatimit dhe higjienës
 • Përgjegjësi në zbatimit e dispozitave HAACP
 • Aftësi të punoni në ekip
 • Aftësi të jashtëzakonshme komunikimi
 • Gjendje e mirë fizike
 • Të keni të përfunduar së paku shkollën e mesme

Profili i kandidatëve për pozitën Banakier duhet të vijon kështu:
- Përvojë pune si banakier
- Organizativ
- Aftësi të punoni në ekip

Profili i kandidatëve për pozitën Pastruese duhet të vijon kështu:

 • Përvojë e dokumentuar pune si pastruese
 • Aftësi të merreni më pajisje dhe makineri të rënda
 • Njohuri në kemikaliet me të cilat performohet pastrimi
 • Njohuri në lidhje me Rregullat mbi Sigurimin e Materialeve
 • Integritet
 • Së paku shkolla e mesme

   

Kjo ofertë ka 37 aplikues dhe është shikuar 8,928 herë