Punonjës për kultivimin e patateve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hunteburger, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #1088
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Grimme Country Maschinenfabrik GmbH & Co. KG
Adresa Karin Bothe Hunteburger Straße 32 • 49401 Damme -Gjermani
Emaili Grimme Country Maschinenfabrik GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.grimme.com
Rrjetet
Përshkrimi

Për forcimin e ekipit tonë inxhinierik kërkojmë një individ të kualifikuar që të mbikqyrë dhe inspektojë makinat e punës për kultivimin e patateve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëmbajtja dhe modifikimi i makinave të punës për kultivimin e patateve
  • Ndërveprimi me ekipin e punës për kryerjen me sukses të detyrave të punës
  • Inspektimi i tërë procesit të prodhimit
  • Dokumentimi i kultivimeve
Eksperiencat
  • Përvojë paraprake në bujqësi vecanërisht në kultivimin e perimeve si patatja
  • Njohuri e jashtëzakonshme e makinave të punës
  • Përvojë administrative
  • Personalitet sfidues
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B

 

Grimme Country Maschinenfabrik GmbH & Co. KG

Karin Bothe

Hunteburger Straße 32 · 49401 Damme -Gjermani

 

KONTAKTO:

 

Shqiperi: + 355 697311433- Viber

 

Maqedoni: +389 776 46823 - Viber

 

Kosovë: +386 49 13 13 33- Viber

 

https://www.facebook.com/punsohu/

   

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 169 herë