Punonjës mbështetës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1503
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Përshkrimi

Një hotel në Gjermaninë Veriore kërkon punonjës për sezonin e ardhshëm të verës 2018

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Vendi i punës përfshin regjistrimin e vizitorëve, ofrimin e shërbimeve në bar, ofrimin e shërbimeve gjatë kaftjallit, pastrimin dhe larjen e enëve

Eksperiencat

Ne ofrojmë:

orë të bollshme punë (rreth 200 orë pune në muaj) dhe paga të mira për individët punëtorë.

Punëdhënësi do të ndihmojë kandidatët me vendosje.

Vendi i punës mund të jetë i disponueshëm edhe për ndonjë çift ku njëri prej tyre duhet të ketë aftësi gatimi.

Aplikoni që tani!

Kontakti:

 

Grand City Property

Wittestr. 30

13509 Berlin

Germany

E-mail: [email protected]

 

Web: www.punsohu.eu

Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 118 herë