Ueb Editor

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tiranë, Shqipëri
Data e skadimit 25 Jan 2018 Aktive
Orari I pavarur
Aftësitë Fjalim
Kategoria Administrat
ID e punës #1942
Data e publikimit 20 Nov 2017 - 19:29
GLOBAL MEDIA AGENCY S.R.L.S.
Adresa via roma 98
Emaili [email protected]
Uebfaqja sooster.it
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania italiane e krijimit të përmbajtjes online me bazë në Itali është në kërkim të personelit në Shqipëri.

Artikujt me fjalë/fjali të kopjuara që përmbajn plazhiatur nuk do te paguhen!

Ju mund të përdorni vegla online që detektojn artikujt që shkruani dhe shfaqin përqindjen e kopjimit apo plazhiaturës. (www.smallseotools.com/plagiarism-checker)

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Me përsosjen e domosdoshme të gramatikës italiane për realizimin e punëve të redaksisë, personi duhet të krijojë

  • Artikuj dhe vlerësime,
  • Postime për tema të ndryshme
  • Artikujt duhet të jenë plotësisht unike
  • Çdo artikull duhet të ketë minimum 800 fjalë dhe ka një vlerë prej 2 euro dhe duhet të arrihen 25 artikuj.

 

Gjithë punën mund ta kryeni nga shtëpia dhe ju duhet vetëm një lidhje në internet.

Nëse mendoni që plotësoni kushtet për punën,

 

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 132 herë