Personal krijime artikuj ne faqen web

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni durres, Shqipëri
Data e skadimit 31 Jan 2018 Aktive
Orari Gjysmë orari
Kategoria Marketing
ID e punës #1690
Data e publikimit 4 Nov 2017 - 17:14
GLOBAL MEDIA AGENCY S.R.L.S.
Adresa via roma 98
Emaili [email protected]
Uebfaqja sooster.it
Rrjetet
Përshkrimi

Sooster.it: Kompania jonë italiane kërkon një staf në Shqipëri me një gramatikë të përsosur italiane për të krijuar artikuj për uebin, puna është vërtet e lehtë dhe ne ju udhëzojmë në çdo hap, aktualisht ka 25 stacione në dispozicion,
Kontrata është hartuar, çdo artikull duhet të ketë së paku 800 fjalë, çmimi për secilin është € 2 dhe pagesat do të bëhen së paku 50 €.
Në një hap të dytë, ne do t'ju dërgojmë grupe të tjera të kërkesave të internetit për të punuar vazhdimisht.
na kontaktoni tani: [email protected]

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 138 herë