Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Përgjegjshmëri
Kategoria Ushqim
ID e punës #391
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
GINN Hotel Hamburg
Adresa Hamburg , Germany
Emaili GINN Hotel Hamburg Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ju ofrojmë :

  • Një pozitë përgjegjëse
  • Mundesi te ndryshme zhvillimi ne nje kompani ne zgjerim
  • Gatim krijues me realizimin e ideve të veta
Eksperiencat
  • Një arsim i përfunduar si kuzhinier / kuzhinier
  • Një pamje e sigurt dhe e pastër, si dhe një aftësi e mirë komunikimi
  • Një shkallë e lartë e ndërgjegjësimit të cilësisë dhe pasionit për gatimin
  • Gatim sipas standardeve të HACCP
  • iniciativë
  • Rezistencë ndaj stresit
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 219 herë