Murator

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bazel, Zvicër
Data e skadimit 4 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #2314
Data e publikimit 7 Dec 2017 - 11:24
Gigajob AG
Adresa Bazel
Emaili Gigajob AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.gigajob.ch
Rrjetet
Përshkrimi

Murator

për lokacionin tonë në Bazel

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përpunimi i betonit 
  • Bëni veshjen e mureve dhe
  • Kryeni punë pastrimi
Eksperiencat
  • Përvojë pune në ndërtimtari;
  • Nuk nevojiten aftësi të vecanta
  • I aftë në mjeshtëri
  • Patent shofer dhe të
  • Njohuri bazike të gjuhës gjermane_______________________

Ju do kryeni detyra të pavarura ndihmëse në sektorin e ndërtimtarisë, vecanërisht në vendosjen e mureve.

Nuk nevojiten kualifikime profesionale, por mjafton që të keni përvojë pune. 

Kompania kontraktuese:

Gigajob AG

www.gigajob.ch

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 109 herë