Shankist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Organizativ
Kategoria Hoteleri
ID e punës #393
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Generator Hostel Berlin Mitte
Adresa Berlin, Germany
Emaili Generator Hostel Berlin Mitte Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.generatorhostels.de
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojm për ju:

  • Ju keni rastin të jeni vetvetja në çdo moment
  • Ju do të jeni pjes e një ekipi i cili ju lejon të shprehni idet e juaja si dhe i merr bazë ato shpejtë
Eksperiencat
  • Jeni person i hapur si dhe me vetbesim të lartë , të jepni me të mirën prej vetes që të arrini të tejkaloni kënaqesin e klienteve
  • Ju i pelqeni të gjitha llojet dhe aromat e kafes
  • Të dini të beni dizajne në kafe
  • Të jeni një person I hapur dhe mikeprites i cili krijon shoqeri të re
  • Të jeni I aftë edhe për punë ekipore
  • Ju arrini të organizoni punën tuaj si dhe të jeni fleksibil
  • Ju e pelqeni të krjoni përvoje në fushen e gastronomis
Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 350 herë