Punonjës sezonal

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Reykjavík, Islandë
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1073
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
GARDABAER
Adresa Gardabær Municipal Offices Gardatorg 7
Emaili GARDABAER Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.gardabaer.is/?pageid=20c49796-fd05-495f-af46-cc512ce4d90b
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë që të punësojmë persona për sezonën e verës që të merren me personat me nevoja të veçanta

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Shërbimi ndaj personave me nevoja të veçanta
  • Asistimi dhe ofrimi i ndihmës këtyre personave gjatë aktiviteteve të përditshme
Eksperiencat
  • Edukim i përgjithshëm
  • Përvojë paraprake në punën e njejtë
  • Aftësi komunikimi
  • Me vetë iniciativë, i pavrur dhe me qëndrim pozitiv

Dergo CV-në tënde në e-mail: [email protected]

MOB:

 

KONTAKTO:

 

Shqiperi: + 355 697311433- Viber

 

 

Maqedoni: +389 776 46823 - Viber

 

 

Kosovë: +386 49 13 13 33- Viber

 

        +386 49 144 888

 

        +386 49 705 888

 

        +386 49 714 888

 

https://www.facebook.com/punsohu/

 

 

 

MOB:

 

KONTAKTO:

 

Shqiperi: + 355 697311433- Viber

 

 

Maqedoni: +389 776 46823 - Viber

 

 

Kosovë: +386 49 13 13 33- Viber

 

        +386 49 144 888

 

        +386 49 705 888

 

        +386 49 714 888

 

https://www.facebook.com/punsohu/

  

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 173 herë