Mjeksi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni //, Francë
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shëndetësi
ID e punës #1077
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Gama Europharm
Adresa Prishtinë
Emaili Gama Europharm Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Afati për aplikim: 12.10.2017

 
"Kompania franceze Gama Europharm ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te saj kerkon te zgjeroje stafin me 2 punonjes te rinj ne lamine e perfaqesise mjekesore

Kandidatet duhet te plotesojne kushtet si me poshte:
1- Te jene te diplomuar ne nje nga lamite e mjeksise si mjeksi e pergjithshme,farmaci,infermieri,kimi apo marketing.
2-Te kene aftesi komunikuese dhe organizative
3-Te posedojne patent shofer
4-Eksperienca eshte avantazh per kandidatet qe e posedojne
5-Vetem kandidatet e perzgjedhur do ftohen ne interviste.
6- Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: [email protected]
7- Ne CV te bashkangjitet nje leter motivimi dhe paga e synuar prej aplikantit

Gama Europharm
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 173 herë