Teknik i gomave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Linköping, Suedi
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #1081
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Framtiden
Adresa Malmo, Sweden
Emaili Framtiden Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.farmtiden.com
Rrjetet
Përshkrimi

Teknik i gomave 

Dëshironi të punoni si teknik i gomave tek ne?

 Aplikoni që tani!

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Detyrat tuaja fillimisht përfshijnë ndërrimin e gomave për klientët tanë, zakonisht zëvendësimin e atyre të verës me të dimrit
  • Disa detyra pune janë të caktuara në mënyrë restrictive derisa të tjerat varen nga situata
Eksperiencat
  • Të jeni i interesuar në vetura
  • Të jeni i aftë në ndërrimin e gomave
  • Të jeni në gjendje të mirë fizike
  • Të posedoni patent shoferin, kategoria B
  • Të keni edukim në industrinë automative (shkolla e mesme së paku)
  • Përvojë paraprake në këtë fushë
  • Aftësi për t’a menaxhuar stresin

  Dergo CV-në tënde në e-mail: [email protected]

MOB:

 

KONTAKTO:

 

Shqiperi: + 355 697311433- Viber

 

 

Maqedoni: +389 776 46823 - Viber

 

 

Kosovë: +386 49 13 13 33- Viber

 

        +386 49 144 888

 

        +386 49 705 888

 

        +386 49 714 888

 

https://www.facebook.com/punsohu/

 Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 169 herë