Moler

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Munkmarsch, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2017 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues
Kategoria Shërbime profesionale
ID e punës #395
Data e publikimit 25 Oct 2017 - 13:34
Fährhaus Sylt
Adresa Bi Heef 1, 25980 Sylt / Munkmarsch, Germany
Emaili Fährhaus Sylt Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.faehrhaus-sylt.de
Rrjetet
Përshkrimi

Për plotësimin e stafit tonë ne jemi në kërkim të një Moleri;

  • Nëse ke shumë aftësi, sjellje të mirë dhe dëshiron të punosh me një ekip me humor të mirë në hotelin tonë të vogël, at’her dergoni CV-n tuaj në e-mailin tone.

Tek ne gjeni:

  • Bashkpunim ekipor
  • Një orjentim nga e ardhmja
  • Kontrat afatëgjatë pune
  • Pushim te Diela-ve si dhe në festa
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 265 herë