EU BLUE CARD

Lokacioni Europe, Kosovë
Data e skadimit 31 Dec 2017 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administrat
ID e punës #38
EU BLUE CARD
Adresa Europe
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.ec.europa.eu
Rrjetet
Përshkrimi

I ngjashëm me Green Card në SHBA, EU BLUE CARD ofron mundësinë që të punoni në vendet e BE. Regjistrohuni në rrjetin tonë që të fitoni mundësinë për të aplikuar për këtë program.

“Migrimi i fuqisë punëtore në Europë forcon konkurrueshmërinë tonë dhe rrit normën e rritjes ekonomike. Ajo gjithashtu ndikon në zgjidhjen e problemeve demografike siç është plakja e popullsisë.”

Kontakto:

049 144 888

049 714 888

Kërkesat

Në të kaluarën shumë individë profesional u fokusuan për kërkimin e vendeve të punës në SHBA, KANADA dhe AUSTRALI ndërsa kohëve të fundit BE ndërrmori një hap për ofrimin e mundësisë që individët profesionistë nga vendet që nuk janë pjesë e BE të punojnë në vendet e BE.

Qëllimi i kësaj është që Europa të bëhet një destinacion favorit për migrim duke ofruar: 

- Kushte dhe paga të njejta me Europianët 

- Lëvizje të lirë në zonën Shengen 

- Përfitime të tjera 

- Kushte të përshtatshme për bashkim familjar 

- Perspektivë për bashkim familjar

Eksperiencat

Ekzistojnë tre kushte kryesore të cilat duhet të përmbushen për të qenë pjesë e këtij programi: 

- Shtetësia jo-europiane (të mos jeni nga ndonjë shtet anëtar i BE) 

- Të jeni i edukuar dhe kualifikuar 

- Të keni ndonjë ofertë pune apo kontratë pune

Kjo ofertë ka 18 aplikues dhe është shikuar 850 herë

#Marketing