Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Oberburg, Zvicër
Data e skadimit 4 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #2311
Data e publikimit 7 Dec 2017 - 12:15
Elkalux AG
Adresa Gewerbezone Chipf 6 3414 Oberburg
Emaili Elkalux AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.elkalux.ch/
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë kërkojmë të punësojmë një individ të kualifikuar në pozitën:

Elektricist

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëmbajtja dhe montimi i kabllove elektrike
  • Dokumentimi i aktiviteteve të punës në kompjuter
  • Bashkëpunimi me sektorët e tjerë
  • Testimi i aparaturave elektronike
Eksperiencat
  • Trajnim apo kualifikim në fushën e elektroteknikës
  • Përvojë paraprake në këtë fushë
  • Njohuri kompjuterike në sistemin MS OFFICE
  • Njohuri bazike në gjuhën gjermane

 

___________________

Kompania kontraktuese:

Elkalux AG

Gewerbezone Chipf 6

3414 Oberburg

www.elkalux.ch

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 77 herë