Pastrues/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni IS, Islandë
Data e skadimit 30 Mar 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #2992
Data e publikimit 13 Feb 2018 - 11:15
Eleven Experience
Adresa Rejkjavik
Emaili Eleven Experience Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://elevenexperience.com/
Rrjetet
Përshkrimi

Eleven Experience e cila është kompani e cila ofron shërbime turistike dhe kërkon për një pastrues.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Menaxhimi i aktiviteteve pastruese në kompani
  • Pastrimi i pjesëve të ndryshme
  • Pastrimi i përgjithshëm
Eksperiencat
  • I orientuar në detaje
  • Aftësi të shkëlqyeshme organizative
  • Përvojë paraprake në këtë vend pune
  • Njohje e rrjedhshme e gjuës angleze
Kjo ofertë ka 10 aplikues dhe është shikuar 789 herë