Agjent shitjesh

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Durrës, Shqipëri
Data e skadimit 12 Jan 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Bashkpunues Komunikim
Kategoria Shitje
ID e punës #2797
Data e publikimit 5 Jan 2018 - 15:07
Deutschcolor sh.a
Adresa Rr. 18 Shatori, perball tregut, Gjirokastër.
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë një agjent shitjesh në Durrës.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Ofrimi I sherbimit te shkelqyer tek kliente, si dhe shtimi i portofolit te klienteve potenciale duke dalur dhe ne terren. 
  •Duhet të njohë shumë mirë të gjitha produktet në filial dhe të shpjegojë klientëve karakteristikat dhe përfitimet e tyre;
  •Orientim dhe sugjerim per klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre.
  •Ndjekja e procesit te porosive. 
  •Te jete i azhornuar ne lidhje me problemaikat dhe kerkesat e klienteve qe ka ne manaxhim. 
  •Evidenton, mban në kontakt dhe stimulon bashkëpunëtorët e ndryshëm si, arkitektë, hidraulikë, ustallarë, bojaxhi, etj
  •Raportim ditor mbi mbarevajtjen e klienteve te kontaktuar.
Eksperiencat
 • Arsim I mesëm/ i lartë. 
  •Mosha e preferuar 23 – 35 vjec.
  • Lejë drejtimi automjeti.
  •Vendbanim Durres